Seksi kostum Medica dress 5-pjesëshe set

• zbukuruar me dantellë me motive lulesh
• theksime të ndezura në ngjyrë të kuqe
• brezat e rregullueshëm për përshtatje të përkryer
• dekolte e thellë – tërheqëse, gotat e prerë zbukuruar me fiokë sateni (mund të çlihen fiokët)
• shpinë joshëse e ekspozuar
• kompleti përfshin chemise, stetoskop, një kapelë infermiereje në shirit, doreza, brekë të brendshme
• material transparent, elastik (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.