Seksi kostum Nurse 834-CST-6

• Sutien me mbështetje për një pamje perfekte të gjoksit
• Brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me shumë nivele – përshtatje e shkëlqyer më e lehtë se ç’mendonit
• Lidhëset kokëdhëmbshme mes gotave dhe në brekë ngrohin atmosferën
• Brezat e çorapeve të çmontueshëm dhe të rregullueshëm – gati për t’u përshtatur
• Zbukurime shtesë – fiokë sateni të hollë – sepse çdo detaj ka rëndësi!
• Produkti përfshin sutien me mbështetje, kapuç për kokë dhe brekë me breza për çorape
• Çorapet nuk përfshihen
• Pëlhurë e këndshme dhe elastike (94% poliamid, 6% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.