Bodi 841-TED-1 dhe zi

• Bodi pikant i krijuar nga rrjetë transparente dhe dantellë joshëse
• Brezat e rregullueshëm të kryqëzuar në shpinë – për një përshtatje të shkëlqyer dhe një pamje seksi
• Kupa të buta dhe të mbështjella – gjoksi është nënvizuar në mënyrë të hollë, duke u theksuar në mënyrë fantastike
• Bizhuteri të shkëlqyera në fundet e brezave dhe poshtë bustit
• Funde koketë – në pjesën e përparme dhe… mbi të pasmet e ekspozuara!
• Hapje të guximshme në mes të këmbëve me breza të rregullueshëm
• Të pëlhurat janë shumë të këndshme dhe shtrihen në mënyrë të përkryer (94% poliamid, 6% elastan)”

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.