Bodi Dagmarie dhe kuq

3.499 L

• bodi Dagmari e kuqe dantelle
• dantella elegante dhe shumë femërore
• dekolte e thellë – shume joshese
• kurriz i hapur – shumë shumë seksi
• gjerdan i butë me një rrip të rehatshëm rreth qafës
• varëse e vogël në pjesën e përparme
• ijë të hapura – loja ngrihet në një nivel tjetër
• materiali është i mirë dhe i këndshëm në prekje
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastinë