Bodi erotike Ingridia dhe kuq

3.399 L

• Bodiu i kuq Ingridia
• Hapje në pjesën intime dhe kupa – dizajn joshës
• Dekorime me dantellë – detaje tërheqëse
• Brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me shumë faza – sigurojnë përshtatjen perfekte
• Mbështjellës dhe kupa pak të mbushura – sigurojnë një paraqitje të bukur të gjoksit
• Varëse e shndritshme – një detaj interesant
• Pëlhurë elastike – garanci e rehatisë (90% poliamid, 10% elastan)