Bodi erotike Norides dhe zi

• Bodie sensual Norides në ngjyrë të zezë
• Brezat e rregullueshëm – sigurojnë një përshtatje perfekte
• Brezi i qafës – një shtesë e përshtatshme
• Dizajn seksi – hapje në pjesën intime, gota të hapura dhe zinxhir tërheqës
• Varëse në ijë – një detaj i padukshëm
• Stofa të kombinuara në mënyrë të përkryer – kënaqësi e pastër (stoffa: 100% poliuretan; stoffa: 90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.