Bodi Fiorenta dhe zi

3.699 L

• bodi joshës me motiv lulesh
• kupat pa tela nxjerrin në pah gjoksin
• prerja e ulët thekson belin
• brezat e rregullueshëm kryqëzohen në shpinë
• përshtatje perfekte – një fiok i ëmbël sapo mbi të pasmet
• të pasme të ekspozuara dhe hapje në pjesën intime
• përmbledhja e sensualitetit!
• skajet e zbukuruara me dantellë
• pëlhurë elastike dhe e këndshme (90% poliamid, 10% elastan)