Bodi Shibu dhe zi

3.499 L

• bodi atraktiv, i zi
• pëlhurë transparente dhe dantella me një model gjeometrik
• qepje perfekte – linjat e femrave theksohen në mënyrë perfekte
• ijë i hapur – përvoja pikante të garantuara
• mbërthim i rregullueshëm i shpinës dhe rripa të rregullueshëm – përshtatje e përsosur
• rripa të rregullueshëm në ijë – përshtatje edhe më mirë
• prerje joshëse e shpinës
• dekorim i vogël i gjoksit – i bukur dhe elegant
• pëlhurë e butë dhe superelastike
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastin