Seksi set 2 pjesëshe Bergamore dhe kuq

2.799 L

• komplet rrobash për femra – sytjena me kupa të hapur dhe tanga me bigëzim të hapur
• nuancë e kuqe origjinale, e gjallë e dantellës – duket fenomenale në trupin tuaj delikat
• rripat e rregullueshëm dhe mbyllja e pasme – rregullojini sipas dëshirës
• sutjenat janë të përforcuara me tela – gjoksi juaj do të duket i përsosur
• materiali është elastik dhe shumë i këndshëm për lëkurën (90% poliamid, 10% elastinë)