Seksi set 2 pjesëshe Cobra Nive dhe zi

• set i zi: sutien dhe brekë
• kupat e sutienit në formë trekëndëshi
• bretele të rregullueshme
• bretele asimetrike dhe të rregullueshme nën gjoks
• sutien me një mbërthyes të rehatshëm nën gjoksin
• vija e brekëve të ngritur me bretele
• brekët janë të mbërthyer në anët me një mbërthyes ari
• pëlhura të këndshme dhe të buta në prekje (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.