Sutjena me hapje Miamor dhe zi

2.499 L

• sytjena tërheqëse e hapur – për joshëset me vetëbesim!
• kosha me tela me jastëkë të lëvizshëm ngritje e madhe lart!
• një hark dhome do t’ju magjepsë në një mënyrë të veçantë
• rripat janë të rregullueshëm – përshtatje e përsosur
• shpina me dantelle – plot tërheqje seksuale
• fiksim i rregullueshëm i shpinës – përshtatje e përsosur!
• pëlhurë e bukur dhe elastike
• përbërja: 85% poliamid, 15% elastinë