Të brendshme erotike Chic Amoria dhe zi

4.099 L

• një set i zi që përbëhet nga një sutjen dhe një tanga
• hapje në pjesën intime dhe te kapet – një zgjidhje provokuese
• brezat e rregullueshëm, mbyllje me shumë faza dhe me tela – për një përshtatje perfekte
• varëse argjendi – një detaj elegant
• një kombinim unik i pëlhurave elastike – shekullor dhe komod (94% poliamid, 6% elastan)