Të brendshme erotike Ingridia dhe kuq

3.299 L

• kompleti i kuq Ingridia përbëhet nga një sutien dhe një tanga
• hapje në pjesën intime dhe gota – një prerje provokuese që ndez senset
• brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me shumë faza – përshtatje e shkëlqyer e garantuar
• gota të mbushura dhe me tela – sigurojnë një paraqitje tërheqëse të gjoksit
• brezat e heqshëm – theksojnë këmbët
• varëse elegante – një detaj që tërheq vëmendjen
• pëlhurë e butë – e delicatë në prekje (sutieni i hapur: 94% poliamid, 6% elastan; tanga pa mbulesë: 90% poliamid, 10% elastan)