Të brendshme erotike Lacelove dhe kuq

3.199 L

• një set i kuq Lacelove që përbëhet nga një sutien dhe një tanga
• hapje në pjesën intime dhe kupa – shton përbuzje
• brezat e rregullueshëm dhe një mbyllje me shumë faza në sutien – garanci e një përshtatjeje perfekte
• kupa me tela – theksojnë gjoksin
• një varëse intriguese – tërheq vëmendjen
• pëlhurë elastike – do të kujdeset për rehatinë tuaj (90% poliamid, 10% elastan)