Të brendshme erotike Nesari dhe kuq

3.399 L

• Komplet i zi Nesari i përbërë nga një string dhe një sutjen
• Hapje në pjesën intime – një dizajn provokues
• Mbyllje me shumë faza dhe brezat e rregullueshëm – sigurojnë një përshtatje perfekte
• Varkë e shkëlqyer – një detaj që tërheq vëmendjen
• Kombinim i pazakontë i materialeve fleksibël – rehati dhe stil (85% poliamid, 15% elastan)