Të brendshme erotike Rosenty dhe zi

3.099 L

• Seti Rosenty përbëhet nga një sutien dhe një tanga pa mes – për një pamje të guximshme
• Brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me shumë faza – përshtatje perfekte
• Kupa me mbështetje – nënvizon bystinë
• Insertet me model rozash – tërheqëse në pamje
• Një varëse në nuancë të rozës – shtesë interesante
• Lëkura me fleksibilitet të lartë – rehati dhe komoditet (90% poliamid, 10% elastan)