Të brendshme erotike se me hapje Luvae dhe zi

3.699 L

• set seksi Luvae
• sytjena e hapur me dekorim – elegant dhe elegant
• kosha me tela – gjoks pushup
• rripat dhe mbërthimi i shpinës janë të rregullueshme – rehati maksimale
• seti përfshin: sytjena pa kosha dhe tanga me ijë të hapur
• material i butë dhe elastik Multistretch
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastin