Të brendshme erotike set me gjoks të zbuluar Heavenlly dhe bardhë

3.299 L

• Seti erotik Heavenlly përfshin sytjena me kosha të hapur dhe tanga erotike – argëtimi është i pafund
• kosha teli – gjoks të theksuar bukur
• rripat e rregullueshëm të shpinës dhe shpatullave – për një përshtatje të përsosur
• pëlhurë shumë e imët, e këndshme në prekje
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastinë