Të brendshme erotike set me gjoks të zbuluar Tulia dhe zi

3.099 L

• sytjena pa kosha, me bazë të lehtë – gjoksi është i ekspozuar
• tanga me ijë të hapura – shumë flirte!
• rripa të rregullueshëm dhe fiksim në shpinë – përshtatje e përsosur
• dantella simpatike me një model rozë
• dy harqe seksi
• seti përbëhet nga sytjena dhe tanga
• pëlhura është e butë dhe elastike
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastinë