Bodi B120 dhe kuq – S/M/L

1.899 L

• body seksi me prerje të thella
• Imitim i dantellës seksi në pjesën e përparme
• trup i ekspozuar shumë tërheqës
• ijë të mbyllura – duhet të bëni një përpjekje!
• 3SKnit: fibra të zgjedhura, thurje e qëndrueshme dhe model fantastik
• Material me shumë shtrirje – elastik dhe i përshtatur në mënyrë perfekte
• përbërja: 90% najlon, 10% elastik

Ka stok