Bodi B124 dhe zi

2.399 L

• bodi i zi nga materiali transparent – shumë sensual dhe provokues!
• stil të pasme shumë seksi
• dekolte e bukur – gjoksi do te duket perfekt
• mbërthim në ijë – përshtatje dhe rehati perfekte
• do ta përshtatni në mënyrë të përkryer me mbulesa thithash ose rripa loje
• mbulesat ​​e thithkave nuk përfshihen
• material Multistretch – krejtësisht i butë dhe superelastik (90% poliamid, 10% elastinë)