Bodi Olvidia dhe zi

4.499 L

• bodi me dantella Olvidia
• koshat janë me tela – gjoksi është i ekspozuar
• mbërthim i rregullueshëm i shpinës – për një përshtatje të përsosur
• rripa të rregullueshëm – përshtatet në mënyrë të përkryer me trupin tuaj
• dantella në pjesën e përparme është e mbuluar me rrjetë ngjyrë bezhë nga brenda – duket shumë bukur
• fiksim në bigëzim
• material i mirë, shumë i këndshëm në prekje (90% poliamid, 10% elastinë)