Top Mibelia dhe zi

3.499 L

• pjesa e sipërme e zezë delikate rrjetë me kosha të hapura Mibelia
• kosha teli – ato do të mbajnë bukur gjoksin tuaj
• rripa të rregullueshëm në pjesën e sipërme të pjesës së përparme – për përshtatjen dhe pamjen perfekte të gjoksit
• mbërthim i rregullueshëm në pjesën e pasme
• mbërthim në pjesën e pasme të qafës
• një varëse në qafë dhe një stoli metalike midis gjoksit
• pëlhurë e mirë dhe pak elastike (85% poliamid, 15% elastan)