Babydoll dhe tanga Amanta dhe zi

3.599 L

• material transparent i kombinuar me dantella tirkize
• rripa të rregullueshëm – përshtatje e përsosur
• kosha teli të lidhura në mënyrë elastike – thekson gjoksin
• mbërthimi me kapëse midis koshave – i lehtë për t’u hapur
• brez elastik në lartësinë e gjoksit për një përshtatje të përsosur trupore
• skajet e zbukuruara me dantella
• tanga seksi në një set
• material elastik, i imët
• përbërja: 94% poliamid, 6% elastin