Babydoll dhe tanga Delishya dhe zi

• Babydoll Delishya i zi që tërheq vëmendjen
• Gjerdan origjinal me fund të bukur që zbukuron qafën
• Rripa tërheqës në pjesën e pasme
• Rripa të rregullueshëm nga përpara dhe pas – për një komoditet të pashembullt
• Mbyllje me shumë nivele në pjesën e pasme
• Gjysmë-kupa të mbushura me tela – gjoksi merr mbështetjen ideale
• Dy funda mbi gjoksin që tërheqin vëmendjen
• Material transparent që tërheqës
• Përfundim me saten
• Tanga pikante përfshihet
• Pëlhura të këndshme në prekje (100% poliamid)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.