Babydoll dhe tanga Raquelia dhe zi

• Babydoll e mahnitshme me tanga – shton tërheqjen seksuale
• Mbyllje me shumë nivele dhe breza të rregullueshëm – garanci për një përshtatje të shkëlqyer
• Korsetë me lidhje dhe unaza metalike të vendosura mbi materialin e kadifesë zbukurojnë gjoksin
• Rrjetë transparente e zbukuruar me dantellë – thekson format
• Breza të rregullueshëm dhe të heqshëm për çorapë – mbështetje dhe përshtatje perfekte
• Materiale të buta dhe elastike në prekje (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.