Babydoll dhe tanga Serafia dhe zi

4.399 L

• negliže dhe tanga Serafia në ngjyrë të zezë
• rrip dantelle me mbyllje në disa faza dhe brez të rregullueshëm qafës – përshtatje perfekte
• përfundime dantelle për të tërhequr vëmendjen
• shirit me motive lulesh në bel – do të theksojë figurën tuaj
• material transparent – i këndshëm në prekje (94% poliamid, 6% elastan)