Korset Belovya dhe kuq

4.499 L

• korset Belovia në ngjyrë të kuqe
• model fantastik dantelle – elegancë dhe stil
• rrjetë delikate – mbështjell bukur të gjithë trupin
• kosha me tela – gjoksi juaj do të duket bukur
• rripa të gjerë sytjenash të zbukuruara me unaza të stolisur – mbështetje e përkryer për gjoks më të madh dhe një pamje unike
• mbërthim me grepa në anën e pasme – komoditet dhe mundësi rregullimi
• materiale të buta në prekje dhe elastike (90% poliamid, 10% elastinë)