Korset dhe Brekë Diyosa dhe kuq

3.399 L

• korse të bukura dhe brekë të ngjashme
• ngjyra e kuqe e zjarrtë garanton një rritje të temperaturës
• rripat e rregullueshëm të shpatullave dhe llastik të rregullueshme për çorape zhartien
• brekët dekorojnë në mënyrë perfekte të pasmet
• dantella dhe bralet joshëse nga të cilat nuk mund t’i heqësh sytë
• çorapet zhartien nuk janë të përfshira
• material i butë, ndjeshëm dhe elastik (85% poliamid, 15% elastinë)