Korset dhe tanga 810-COR-1 dhe zi

• korset i zi i dekoruar në mënyrë të shumtë me dantella me lule
• rripa dhe llastik për zahrtien të rregullueshme
• kosha të buta të plota – pamje perfekte e gjoksit!
• intriguese, dantella e tejdukshme nën gjoks dhe në anën e pasme
• në komplet përfshihen brekë tanga me dantella
• material i mirë dhe elastik
• përbërja: 85% poliamid, 15% elastinë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.