Korset dhe tanga 838-COR-3 dhe kuq

3.499 L

• korse elegante dhe seksi prej dantelle dhe material transparent
• rripa të rregullueshëm që lidhen rreth qafës
• kupat elastike ngrenë gjoksin – theksoni kthesat tuaja
• dekorim me vezullim midis gjokseve
• lidhëse në shpinë – përshtatur në mënyrë të përkryer me trupin tuaj
• llastikat për çorapet prej najloni janë të rregullueshme
• së bashku me korsenë, kompleti përfshin edhe një tanga që përputhet
• çorapet zhartien nuk janë të përfshira
• material shumë i butë dhe i mirë në prekje, mjaft elastik (90% poliamid, 10% elastinë)