Korset dhe tanga 859-COR-1 dhe zi

• korseti joshës nga linja jonë e brendshme Spicy
• pëlhura me pamje “të lagur” dhe rrjetë me model të hollë – dizajn tërheqës!
• pjesa e sipërme e korsetit rrethon qafën – pamje seksi
• mbyllje me qafë të lirë
• hapje pikante mbi gjoks – gjinjtë pjesërisht të ekspozuar
• zinxhir tërheqës në pjesën e përparme
• rripa të rregullueshëm në shpinë – përshtatje perfekte e garantuar
• fundi femëror, i zgjeruar i korsetit
• rripa të rregullueshëm dhe të heqshëm për çorapet
• produkti përfshin korset dhe tanga përputhëse
• çorapet nuk përfshihen
• pëlhura të këndshme në prekje dhe elastike (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.