Korset dhe tanga Amor Blanco dhe bardhë

4.299 L

• Korseti dhe tanga Amor Blanco
• prerje ekstremisht femërore – nënvizon figurën
• dantella delikate – shton elegancën
• mbyllja e rregullueshme e sutjenës – siguron rehati në veshje
• brezat e rregullueshëm – mundësi për përshtatje
• sutjena me teli – mbështetje e përkryer e gjoksit
• korseti me lidhje të rehatshme në shpinë – garanton rehati në veshje
• brezat e rregullueshëm të halterëve
• dekorim bizhuteri në gjoks – shton një prekje elegancë
• tanga përputhëse përfshihet
• materiale të këndshme në prekje (95% poliester, 5% elastan)Ju lutemi, vini re se kjo përshkrim është përkthyer dhe ristrukturuar për t’iu përshtatur audiencës shqiptare duke ruajtur stilin e informuar dhe duke përdorur gjuhën në personin e dytë singular, sipas udhëzimeve tuaja.