Korset dhe tanga Amor Cherris dhe kuq

4.399 L

• Korset dhe tanga Amor Cherris në ngjyrë të kuqe
• brezat e supeve dhe të mbajtësve të çorapeve janë të rregullueshëm, plus një mbyllje me disa faza – të gjitha garantojnë një përshtatje perfekte
• mbështjellëse me tela dhe korset me lidhje – theksojnë format femërore
• varëse argjendi – detaje interesante
• dantella të veçanta – një përfundim unik
• pëlhurë fleksibël – siguron rehatinë tënde (94% poliamid, 6% elastan)