Korset dhe tanga Blossmina dhe kuq

• korset i kuq dhe tanga të krijuara nga një kombinim i pëlhurës së lëmuar me dantellë florale mbresëlënëse
• brezat e rregullueshëm të supeve dhe lidhja e korsetit – garancia e një përshtatjeje perfekte
• lidhje në zonën e gjoksit që mblidh bukur gjoksin
• balenat vertikale – theksojnë kurbat
• brezat elastikë dhe të rregullueshëm për çorapë
• tanga koketuese me prerje klasike për të shtuar një pamje të përditshme
• material i këndshëm në prekje dhe i shtrirshëm (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.