Korset dhe tanga Denissa dhe kuq

5.999 L

• korset Denissa e përforcuar me tela
• kosha me tela të hapura – pamje e bukur dhe lirim i gjoksit
• rripa të rregullueshëm të zbukuruar me dantella delikate – për një përshtatje dhe rregullim të përsosur
• çorape najloni të rregullueshme – të rregulluara lehtësisht për t’u ngjitur në këmbën tuaj
• mbërthim me grepa në të gjithë gjatësinë e shpinës – një zgjidhje efikase dhe e thjeshtë
• tangat me ijë të hapura shkojnë me korse
• material dantelle shumë delikate (90% poliamid, 10% elastan)