Korset dhe tanga Emperita dhe zi

3.699 L

• korse me llasëk për zhartien të zbukuruara me zbukurime me lule
• qafa, barku dhe beli janë të zbukuruara me një motiv të butë lulesh
• dekolte tërheqëse, e thellë e perfeksionuar me dantella seksi!
• rripat e rregullueshme të dantellave – përshtatje e përsosur
• fiksim i rripit në pjesën e pasme – përshtatje e përsosur
• materiali i tejdukshëm i lëmuar në anën e pasme
• tanga të zbukuruara me kadife dhe dantella delikate
• çorapet për zahrtien nuk janë të përfshira
• material transparent, fleksibël
• përbërja: 94% poliamid, 6% elastin