Korset dhe tanga Flameria dhe kuq

4.399 L

• korse dhe tanga seksi në një palë
• rripa të rregullueshëm, por edhe të lëvizshëm rreth qafës
• lidhje korse në të gjithë pjesën e pasme
• përforcim vertikal me tela
• çorape të ndashme të rregullueshme
• dantella transparente në kombinim me saten – nuancë dhe model të zjarrtë
• zinxhir në anën e korsesë – më e lehtë për t’u hequr dhe vendosur
• tanga e lezetshme nxjerr në pah të pasmet
• material elastik që ngjitet në trup (95% poliestër, 5% elastinë)