Korset dhe tanga Lovica dhe kuq

4.099 L

• korse joshëse prej dantelle dhe materiali me shkëlqim
• rripa të rregullueshëm – rregullim i lehtë
• shportat e telit theksojnë në mënyrë delikate formën e gjoksit
• një hark i vogël perle mes gjoksit – detaje femërore!
• pjesë e dekoruar bukur, me dantella nën gjoks dhe në shpinë
• korseja përfshin edhe llastik të rregullueshme për çorape zhartien
• shkon në mënyrë perfekte me çorapët për zahrtien Lovica
• të përfshira brekët tanga që përshatenj
• çorapet për zahrtien nuk janë të përfshira
• pëlhurë elastike, e përshtatshme në mënyrë ideale
• përbërja: 95% poliamid, 5% elastin