Korset dhe tanga Raquelia dhe zi

• korsetë prej dantele të tejdukshme e kompletuar me tanga të zeza
• aksesorë të pazakontë – një choker i guximshëm, i rregullueshëm dhe një lidhës tërheqës në mënyrë të pafajshme në pjesën e pasme
• brezat e rregullueshëm dhe brezat e çorapeve – të butë ndaj lëkurës
• një fiocco shtesë tërheqës mes gjoksit
• telat nën kupat formojnë me delikatesë bustin
• një gur i shkëlqyer zbukuron tangat në pjesën e përparme, dhe një fiocco i vogël në pjesën e pasme
• material i këndshëm në prekje (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.