Korset Serafia dhe zi

• korset dhe tanga të zeza Serafia
• brezat e rregullueshëm të supeve, brezat e çorapeve dhe mbyllja me shumë faza – garancia e një përshtatjeje perfekte
• fishekët vertikalë – do të theksojnë cilësitë tuaja
• brezat e çorapeve të ç’kapshëm – ju vendosni se si të plotësoni përshtypjen e tërë
• varëse argjendi – shton klas
• kombinimi jo tradicional i materialeve – një dizajn magjepsës
• përbërja e materialit – 94% poliamid, 6% elastan

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.