Korset Viranes dhe zi

• Kompleti Viranes – korsetë dhe tanga me hapje në mes, në një të zeza të thellë
• Brezat e rregullueshëm, lidhja dhe brezat e çorapeve – garanci për përshtatje perfekte
• Brezi qafës tip halter dhe shtyllat vertikale – theksojnë format femërore
• Brezat e çorapeve të ndashëm – ndryshoni stilin tuaj si të dëshironi
• Varëse argjendi – një detaj interesant
• Pëlhura e ndritshme – ofron një pamje pikante dhe rehati (100% poliuretan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.