Këmishë nate dhe tanga 860-CHE-3 e kuqe

2.799 L

• këmishë nate e kuqe flakë dantelle me model trëndafili
• katër rripa dekorojnë shpinën e zhveshur – duket shumë tërheqëse
• të gjithë rripat janë të rregullueshëm – përshtaten në mënyrë të përkryer me trupin tuaj
• shporta teli – i mban në mënyrë perfekte gjoksin
• rripat joshëse në pjesën e pasme dekorojnë dekoltenë
• një gurë me shkëlqim dekorativ në pjesën e përparme dhe të pasme
• produkti përfshin një këmishë nate dhe tanga që përputhet
• Material i butë dhe shumë elastik (90% poliamid, 10% elastan)