Këmishë nate dhe tanga Bella Rou e zezë

4.199 L

• Këmishë nate dhe tanga të thjeshta Bella Rou në ngjyrë të zezë
• Dekor me tul të qëndisur në qafë – busti nënvizohet bukur
• Brezat e rregullueshëm – për një përshtatje të përkryer
• Brezat e dyfishtë që kryqëzohen në shpinë – prerje e thellë në shpinë
• Varkë midis gjoksit – aksesor që tërheq vëmendjen
• Pëlhura që ndihen mahnitshëm të buta në lëkurën tuaj (85% poliamid, 15% elastan)