Këmishë nate dhe tanga Heartina e kuqe

3.599 L

• këmishë nate seksi me detaje të ëmbla
• Koshat e dantellave zbulojnë në mënyrë perfekte gjoksin
• rripa të rregullueshëm – për përshtatje të përsosur me trupin
• Koshat me tela nxjerrin në pah në mënyrë delikate gjoksin
• gur zirkon (NickleFree) dhe hark saten midis gjoksit
• dantella me lule në pjesën e përparme dhe të pasme
• stomaku, shpina dhe vithet e ekspozuara në mënyrë sensuale
• brekët me tanga janë pjesë e kompletit
• pëlhurë e butë, me shtrirje ideale
• përbërja: 85% poliamid, 15% elastinë