Këmishë nate dhe tanga Miamor e zezë

3.399 L

• një këmishë jashtëzakonisht femërore me zbukurime të shndritshme
• pjesa e përparme me dantella i shton një prekje të fortë sensualiteti dhe tërheqës
• brezat e rregullueshëm – një përshtatje perfekte e garantuar
• prerje e ngushtë dhe pëlhura të buta – pamje perfekte dhe komoditet i plotë gjatë veshjes
• çarja anësore zbulon ijën ndërsa fundi me dantella thekson kurbat seksi – detaje të mbushura me përsosmëri!
• gurë të shndritshëm në qafë dhe mbi çarjen – detaje që i adhurojnë gratë!
• një tanga e zezë përputhëse përfshihet
• pëlhurë e këndshme dhe elastike (85% poliamid, 15% elastan)