Këmishë nate dhe tanga Nadines plava

3.099 L

• një këmishë nate në kombinim me një tanga të përshtatshme
• dekolte e thellë e zbukuruar me dantelle
• një xhevahir i zbukuruar midis gjoksit
• rripat shkojnë rreth qafës dhe lidhen në pjesën e pasme – një përshtatje e përsosur
• në komplet përfshihet një tanga që përputhet
• saten – material shumë i butë në prekje (90% poliamid, 10% elastinë)