Rroba Cobaltess blu

4.799 L

• një mantil simpatik në një nuancë blu kobalt
• material transparent – ​​figura juaj do të jetë shumë delikate dhe seksi e theksuar
• rrip i zi saten – perfekt për të nxjerrë në pah feminilitetin e belit
• model dantelle me lule – vështirë se do të arrini t’i hiqni sytë nga ajo
• skajet janë të zbukuruara me dantella me thekë
• material elastik, shumë i përshtatshëm për lëkurën (90% poliamid, 10% elastinë)