Rroba Flowlace blu

4.599 L

• një mantel unik në stilin klasik
• gjatësi perfekte elegante
• rrip saten – zgjidhje Did2Fit me një përshtatje të përsosur!
• material dantelle ngjyrë blu – pamje perfekte!
• qerpikë të bukur dantelle në të gjithë fustanin
• material i mirë dhe i butë
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastin