Rroba Redessia dhe kuq

5.299 L

• fustani është një kombinim i dantellës së zezë të pastër dhe të kuqe
• rrip lidhëse saten
• hark në shpinë
• dizajn seksi me lule
• skajet janë zbukuruar me dantellë me efekt qerpikësh
• i këndshëm në prekje, material shumë elastik (90% poliamid, 10% elastinë)